Ingyenes szállítás
A webshopban 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Tepliczky Méhészet
Tepliczky Méhészet által forgalmazott méz különlegességek
Képeink

Bemutatkozás

Bemutatkozás
     

A méhek világával 2005-ben találkoztam először, ekkor még csak segédkeztem egy idősebb gyakorlott méhész mellett. Később már önállóan, kezdetben 5 méhcsaláddal vágtam bele a méhészet rejtelmeibe. Főiskolai tanulmányaim mellett időhiány miatt nem tudtam oly mértékben fejleszteni állományomat, mint szerettem volna. 2010-ben végeztem, azóta megszereztem a méhész szakképesítést is és főállásban dolgozom méheimmel.

A méhészet Sátoraljaújhely külterületén, érintetlen környezetben található. Itt, helyben készülnek a kaptárak, egyéb kellékek és a méz kiszerelése és csomagolása is. Minőségi üveg és csomagolóanyagot használunk ügyelve a termék és a megjelenés összhangjára, hangsúlyozva a méz gyógyhatását, értékességét.

Fő célom hibátlan minőségű magyar termék előállítása, mely bárhol megállja a helyét, és olyan mézes különlegességek készítése több féle kiszerelésben és ízesítésben, ami a megszokottól eltérő és ezáltal különleges. Ennek elérésében nagy segítséget nyújt a családom.

 

Copyright © Tepliczky méhészet 2016 / All rights reserved / Minden jog fenntartva | A Tepliczky Méhészet képeiért www.wonderdsgn.com felel
Fel