Ingyenes szállítás
A webshopban 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Tepliczky Méhészet
Tepliczky Méhészet által forgalmazott méz különlegességek
Képeink

Vásárlás

Üzletszabályzat és általános szerződési feltételek
Webáruházunk

A webáruház üzemeltetője:
Tepliczky Balázs.
3980 Sátoraljaújhely Esze Tamás út 35/C
Adószám: 76292693-1-25
Amennyiben vásárolni kíván webáruházunkban, kérjük figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket. A vásárlás feltétele az ebben foglaltak elfogadása.

A vásárlás menete

A weboldalunkon az általunk készített és forgalmazott termékeket megtekintheti és a megvásárlásukra is lehetősége nyílik. A Mézeink  menüpont alatt találhatóak termékeink. A „Kosárba” linkre kattintva a termék a megadott mennyiségben az ön virtuális kosarába kerül. A Kosár menüpont alatt találja az eddig megrendelt termékeket. A megrendelés véglegesítése a „Rendben” gombra kattintással történik. A megrendelés véglegesítéséig tetszés szerint módosíthatja a megrendelni kívánt termékek mennyiségét, folytathatja a termékek böngészését.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van a vásárlással vagy a weboldalunkon található termékekkel kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat:
0620 394 08 03-as telefonszámon vagy e-mailban a tepliczkymeheszet@gmail.com-on.

Szállítási és fizetési feltételek

A megvásárolt termékeket legtöbb esetben a GLS Hungary csomagküldő szállítja. A csomagküldés díja minden esetben a vevőt terheli. A csomagokat csak Magyarország területére áll módunkban szállíttatni. A fizetés történhet előre utalással a megadott számlaszámra, vagy készpénzben történik a futárnak a csomag átvételekor ( A csomagok küldése 5 munkanapon belül (általában hétfő, csütörtöki napokon) történik. Nagyobb megrendelés esetében 10 munkanapon belül. (Amennyiben készlethiány miatt az itt megadott határidőket tartani nem tudjuk, a megrendelőt e-mailben vagy telefonon értesítjük a szállítás várható idejéről.)

Egyedi méretű csomagok esetében a megrendelővel külön egyeztetünk. 30 kg feletti csomagot egyedi díjszabás mellett tudunk szállítani. Erről minden esetben külön értesítést kap a megrendelő.

A csomagokat a GLS Hungary csomagküldő szállítja.

A termékeinkre vonatkozó szerződés nyelve a magyar.  Az így létrejött szerződés írásos szerződésnek minősül, ami archíválásra kerül és később is elérhető.


A szállítás 20.000 Ft felett ingyenes! 

Ez alatt a szállítási költéség

  • előre utalással 2.500 ft
  • utánvéttel          2.500 ft

A vásárlástól való elállás

A vásárlástól a 45/2014. kormányrendelet értelmében 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben Önnek egyértelmű nyilatkozatot kell tennie elektronikus úton Ügyfélszolgálatunkon. A vásárlástól a termék átvétele előtt is elállhat. Ha írásos jelzést választ, elég a nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.  A terméket az átvételt követő 14. napon legkésőbb el kell küldenie. A vételár 14 napon belül visszafizetésre kerül, vagy csere termék feladása megtörténik. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

Panasz esetén

A felmerülő fogyasztói panaszokat  közös megegyezéssel igyekszünk rendezni. Ebben az esetben kérjük először ügyfélszolgálatunkat keresse.

Adatvédelem

Az Ön adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szállítás idejére az ön adatai átadásra kerülnek a szállítást végző futárcégnek. A szállító az adatait bizalmasan kezeli. Az adatait kizárólag a vásárlás lebonyolításának és a megvásárolni kívánt termék szállításához valamint számlázáshoz használjuk fel. Az ön adatait semmilyen más módon nem adjuk át harmadik fél számára, és azokat nem használjuk fel engedélye nélkül reklámcélokra. Kérjük az adatait a szállítás célba érkezéséért pontosan adja meg.

Copyright © Tepliczky méhészet 2016 / All rights reserved / Minden jog fenntartva | A Tepliczky Méhészet képeiért www.wonderdsgn.com felel
Fel